Здоров’я моєї дитини завжди було для мене на першому місці, тому будь-які, навіть незначні, симптоми викликають тривогу. Одного дня я помітила, що моя донька почала не реагувати на звуки, які раніше їй були добре чутні. Спочатку я думала, що це просто втома чи неуважність, але з часом зрозуміла, що проблема може бути більш серйозною. Ми спробували різні методи: менше часу перед екраном, більше спокою, перевіряли її самопочуття, але нічого не змінювалося. Це відчуття невизначеності почало мене гнітити.
Порадившись із педіатром, ми вирішили звернутися до фахівців. Нам порекомендували пройти мовну аудіометрію Центр Слуху якраз проводить подібні обстеження. Я хвилювалася, адже це був перший подібний досвід для нас. Процедура виявилася дуже важливою для діагностики, оскільки вона дає чітке розуміння, наскільки дитина сприймає звуки та мову.
В Центрі Слуху ми зіткнулися з командою професіоналів, які одразу викликали в мене довіру. Мовна аудіометрія пройшла швидко і безболісно для дитини, що мене дуже заспокоїло. Донька мала повторювати слова, які вона чула через навушники, і на основі цього спеціалісти оцінювали її слухові здібності. Результати дали нам чітку картину стану її слуху і те, на що варто звернути увагу в майбутньому.